Loading…

Kuntavaalikatsaus osa 5

Ikuisuusaihe ja yksi kestävän kaupunkikehityksen pahimmista kirouksista, parkkinormi, oli pöydällä tammikuussa 2019. Yksityisautoilun vankkumattomat kannattajat Kokoomuksen ja SDP:n johdolla estivät parkkinormin löysentämisen, joka olisi osaltaan helpottanut mm. kohtuuhintaisten asuntojen rakentamista ja tehnyt asuinalueista viihtyisämpiä.

Yhdyskuntalautakunnan äänestyksen tulos koskien pysäköintinormin väljentämistä. Pysäköintinormin väljentämisen puolella oli yhteensä neljä jäsentä Vihreistä ja Vasemmistoliitosta, vastaan oli yhdeksän jäsentä Kokoomuksesta, SDP:stä, Keskustasta ja Perussuomalaisista.
Yhdistyksen tavoitteiden mukaisesti äänestivät Vihreät ja Vasemmistoliitto. Vastaan äänestivät Kokoomus, SDP, Keskusta ja PS.

Lue myös kuntavaalikatsauksen aiemmat osat koskien joukkoliikennepainotteisia katuja, Mältinrannan pysäköintiä, liikennevalojen painonappeja ja Amuri(n)tunnelia.