Loading…

Urbaani Tampere -yhdistys perustettu ja ensimmäinen hallitus valittu

Tamperelaiset kaupunkikehityksestä kiinnostuneet ihmiset kokoontuivat tänään 8.3. Kievari Kahdet Kasvot -ravintolaan perustamaan Suomen oloissa ainutlaatuista kaupunkikehitysyhdistystä.

Paikalla oli yli 20 asiasta innostunutta tavallista kaupunkilaista ja perustamiskirjaan saatiin saman tien 23 nimeä. Yhdistyksen perustamisen ja sääntöjen hyväksymisen jälkeen valittiin sen ensimmäinen hallitus. Tähän luottamustehtävään valittiin seuraavat henkilöt:

Jouni Wallander (PJ)
Ritva Asula-Myllynen
Lauri Helke
Natalia Rincon
Marko Nyby

Varajäseniksi valittiin
Tuuli Rantala
Terhi Simola

Hallituksen varsinaisten ja varalla olevien jäsenten lisäksi hallitus hyödyntää työssään eri alojen asiantuntijoita ja vaikuttajia sekä Lisää kaupunkia Tampereelle -ryhmää (Facebook).

Kokouksessa hyväksyttiin myös ensimmäisen vuoden jäsenmaksuksi 10 euroa ja päätettiin kuluvan vuoden keskeisistä teemoista. Niitä ovat mm.

  • Eteläpuisto
  • Hämeenkatu
  • Ratinan ostoskeskus
  • Kivijalkakauppojen tukeminen

Yhdistys tarkentaa hallituksen johdolla teemojen konkreettista sisältöä myöhemmin kevään kuluessa. Toimintasuunnitelman sisällöstä ja muusta kaupunkikehityksestä käydään jatkuvasti vilkasta keskustelua yhdistyksen henkisessä kodissa, Lisää kaupunkia Tampereelle -ryhmässä.

Yhdistyksen jäsenyys on kaikille säännöt hyväksyville avoin. Voit liittyä jäseneksi täällä. Tervetuloa mukaan paremman Tampereen puolesta!

kuva: Erkki Ottela
kuva: Erkki Ottela

Vastaa

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.