Loading…

Yhdistyksen syyskokous ja -tapahtuma 29.11.2016

Urbaani Tampere ry:n sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 29.11. Galleria Nottbeckin tiloissa klo 19 alkaen.  Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat. Mikäli yhdistyksen jäsen haluaa saada jonkin asian yhdistyksen kevät- tai syyskokouksen käsiteltäväksi, on hänen ilmoitettava siitä kirjallisesti tai sähköpostitse hallitukselle niin hyvissä ajoin, että asia voidaan sisällyttää kokouskutsuun.

Ennen kokousta meille esitelmöi Ilari Karppi otsikolla ”Hyvän kaupungin kehittämisen Bermudan kolmiot”.  ilarikarppi_pieni-200x200

Ilari on aluetieteen dosentti  ja kunta- ja aluejohtamisen yliopistonlehtori Tampereen yliopiston johtamiskorkeakoulussa. Hän toimii nykyään mm. BEMINE-hankkeessa tutkijana. Ilari on tutkinut kaupunkeja ja eritasoisia alueellisia yhteenliittymiä yhteiskunnallisten muutosten alustoina yli 20 vuotta. Tällä hetkellä mielenkiinnon aiheena ovat erityisesti kaupunkien ja kaupunkiseutujen maankäytön ja erilaisten toiminnallisten järjestelmien (palveluverkot, liikenne jne.) suunnittelun integrointi sekä yhdyskuntakehittämisen työkalut.

Gallerian ovet aukeavat klo 17:30, Ilari Karpin esitys alkaa noin klo 18 ja syyskokous aloitetaan noin klo 19.

Yhdistyksen jäsenet ja myös muut yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kokoukseen!

Pyydämme vapaaehtoista ilmoittaumista osoitteeseen hallitus@urbaanitampere.fi. Yhdistyksen jäsenille on lähetetty kutsu sähköpostitse.

Tervetuloa!

Urbaani Tampere ry
Hallitus