Loading…

Yhdistyksen syyskokous ja -tapahtuma 11.12. 2018

Urbaani Tampere ry:n syystapahtuma ja sääntömääräinen syyskokous järjestetään tiistaina 11.12. Gastropub Nordicin takakabinetissa klo 18 .alkaen. Syyskokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat ja hallituksen ehdotus puheenjohtajan ja hallituksen jäsenten kausirajoitusten poistamisesta.

Mikäli olet yhdistyksen jäsen, ja haluat saada jonkin asian syyskokouksen käsiteltäväksi, ilmoita siitä kirjallisesti tai sähköpostitse hallitukselle ennen maanantaita 3.12., jotta asia ehditään sisällyttää kokouskutsuun.

Tällä kertaa syystapahtuman puhujana on kaupungin keskustan ja kaikille tutun Kauppahallin elinvoimaisuuden asiantuntija, Emmi Nuorgam. Hän on viestintäammattilainen, Tampereen ruokalähettiläs ja Tampereen Kauppahallin markkinointipäällikkö.

Nuorgam hälytettiin kesällä halliin tekemään taikoja ja houkuttelemaan ratikkatyömaan karkottamat asiakkaat takaisin. Mutta onko se koko totuus, mikä on Kauppahallin tilanne nyt, mitä Keskustorille kuuluu ja ketä varten Kauppahalli on olemassa? Tule kuulolle ja haastamaan, kun Nuorgam kertoo!

Gastropub Nordiciin, ja yhdistyksen tarjoamalle glögille, kannattaa tulla hyvissä ajoin, Emmin esitys alkaa noin klo 18 ja syyskokous aloitetaan noin klo 19. Kokouksessa valitaan myös Urbaani Teko 2018 -palkinnon saaja, joten paikalle kannattaa tulla!

Yhdistyksen jäsenet ja kaikki yhdistyksen toiminnasta kiinnostuneet ovat tervetulleita kokoukseen!

Tarjoilun mitoittamiseksi pyydämme ilmoittaumista osoitteeseen hallitus@urbaanitampere.fi tai Facebook-eventtiin yhdistyksen FB-sivulla. Yhdistyksen jäsenille on lähetetty kutsu sähköpostitse.

Tervetuloa!

Urbaani Tampere ry
Hallitus